Детска школа ,,Белите кокичетае мястото където с любов отглеждаме вашите

...
Детска школа ,,Белите кокичетае мястото където с любов отглеждаме вашите
Коментари Харесай

Децата в детска школа ,,Белите кокичета” се възпитават с методите на Учителя Петър Дънов

Детска школа,,Белите кокичета ”е мястото където с обич отглеждаме вашите деца. Обучението и възпитанието им е съобразено с естествените ритми, в контакт с природата, с доста музика, специфична гимнастика, с вегетарианска храна и признателност по тази причина, по образователната стратегия,,Приказни пътечки ” и с методите на Учителя Петър Дънов.

Науката и възпитанието е първата обществена лекция на Петър Дънов през далечната 1895 година Това остава и главната нишка, втъкана в Учението и живота му, останала като завет за учители и родители. От 20 години детски школи, центрове, занимални работят с педагогическите способи, дадени от Учителя Дънов, а семенцата от тези опитности остават в мозъците и душите на малчуганите, подготвени да разцъфтят.
В Детска школа „ Белите кокичета ” работят опитни „ градинари ”, посветили живота си на концепцията за възпитанието и образованието на децата.  
За да разберете повече и какво включва това образование, заповядайте в деня на отворените порти в школата на 25.03.2023 година от 10 до 12 ч. на адрес: бул. Драган Цанков 26 А (входът е откъм ул.,,Ген.Щерю Атанасов)
Повече информация за събитието и за приема: 0887926018 - Димитър Първанов.

Линк към формуляра за записване за образователната 2023-2024 година:
Очакваме ви!

◄►

Първото изискване за възпитанието на детето е любовта. Искаш ли да възпитаваш детето, ти би трябвало да го обичаш – нищо повече. Поставете любовта като връзка сред човешката душа и нейния педагог и не се опасявайте.Учителя
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР