Детска площадка в Морската градина във Варна е станала обект

...
Детска площадка в Морската градина във Варна е станала обект
Коментари Харесай

Кой потроши единствената детска площадка в Морската градина?

Детска площадка в Морската градина във Варна е станала обект на вандалска демонстрация. Репортерска инспекция на Moreto.net откри, че е счупена една от пързалките на огромната площадка наоколо до Детския ъгъл.

Към момента причинителите на действието са незнайни, оповестих кмета на града и напомни, че е наредил инспекция по случая.

Коцев напомни, че всички вреди са за сметка на жителите на Варна и би било добре да сме виновни, и да пазим публичното имущество.

Ще ми се да сме съзнателни по отношение на обстоятелството, че всичко във Варна се заплаща с парите на всеки варненец. В момента имаме потребност от взаимната си поддръжка за нормализиране на града след урагана.

Силите по транспортиране на отпадъците, листата и дърветата не стигат. Затова, дано насочим силата си в градивни старания да си възстановим града. Ураганът задоволително унищожи. Да не разрушавам и ние! Нека пазим Варна.

Освен счупената пързалка на територията на площадката е счупена една от пейките, както и част от оградата на. Щетите по тях обаче е евентуално да са в резултат на бурята.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР