Детска лекарка от болницата в Добрич бе нападната по време

...
Детска лекарка от болницата в Добрич бе нападната по време
Коментари Харесай

Пиян баща нападна детска лекарка


Детска лекарка от болничното заведение в Добрич бе нападната по време на дежурство от пийнал татко на дребен пациент.

Насилникът предизвикал и материални вреди на детското поделение в Многопрофилната болница за интензивно лекуване.

Инцидентът станал на 5 август вечерта. По време на дежурство потърпевшата лекарка, доктор Москова, приела дете с хронично заболяване. В продължение на три дни детето е лекувано в дома си и откакто положението му не се подобрило, родителите решили да го заведат в болничното заведение.

"При приема на детето бащата, във очевидно нетрезво положение, нападнал доктор Москова и направил опит да я удари. Само намесата на млад мъж по време на случая е предотвратила по-тежки последствия ", оповестиха от болничното заведение, представени от "Фокус ".

След нападението бил подаден сигнал до дежурния в полицията и нападателният татко е арестуван.

Заради следващата експанзия от управлението на болничното заведение оповестиха, че работата на лекарите става все по-трудна и рискова.

За последният месец внезапно се е повишил броят на потърсилите незабавна помощ в МБАЛ-Добрич. Част от аргументите за това са летните отпуски на персоналните лекари и специалисите.

Само за едно денонощие в края на предходната седмица през Спешно поделение са минали над 100 индивида – 72 възрастни и 36 деца. Два екипа от доктор и здравна сестра дежурят непрекъснато в отделението, регистрираха от лечебното заведение.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР