Детска градина в Перник, която доскоро бе в окаяно състояние,

...
Детска градина в Перник, която доскоро бе в окаяно състояние,
Коментари Харесай

Преобразиха изцяло детска градина в Перник

Детска градина в Перник, която до неотдавна бе в окаяно положение, беше напълно преобразена.

Това става благодарение на кмета на града Станислав Владимиров и вложителя на огромен търговски обект Тодор Белчев . Проектът е на стойност 200 000 лв. и е осъществен единствено за месец и половина, предава

„ За нас това е огромен и ярък празник. Сбъдна се една наша фантазия . От неподдържана и неугледна, филиалната постройка стана прелестно и съвременно заведение ”, разяснява шефът на ДГ „ Пролет ” Даниела Йорданова.

Кметът на Перник и вложителят на плана публично прерязаха лентата . „ Преди няколко месеца господин Белчев пожела да има и един различен ангажимент към града. Избрахме това оборудване, тъй като то в действителност беше в ужасяващо положение. Не желая да звуча клиширано, само че по-голямо благосъстояние от децата няма ”, сподели градоначалникът.

Направен е повсеместен ремонт на постройката. Той включва заменена дограма, актуализирани подови настилки, осветяване, климатизация, повсеместен ремонт на покрива и доста други. 

„ Тя е изцяло актуализирана. Все едно е една чисто нова детска градина. По всички модерни условия, с всички уреди, които може да основат улеснение и уют. Наистина една прелестна среда за нашите деца. Дано това нещо стане заразно и колкото може повече предприемачи да обръщат внимание на такива дела. Те в действителност си заслужават ”, добави Владимиров.  

„ Това, което успяхме да свършим, считаме, че е почтено за горделивост. Ако в България хората стартират да вършат тези неща... 200 000 лв. не са толкоз доста пари, в случай че могат още 50 други деца да бъдат щастливи.

Това не го броя за разход, а за нещо по-голямо, по-добро. Нещо, което би трябвало всеки в тази страна да прави. Това са най-хубаво изхарчените пари за мен ”, акцентира Белчев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР