Децентрализацията на печата осигурява същите предимства и функции у дома,

...
Децентрализацията на печата осигурява същите предимства и функции у дома,
Коментари Харесай

Бизнесът въвежда и принтери в домовете на служителите


Децентрализацията на печата обезпечава същите преимущества и функционалности вкъщи, както в офиса
(снимка: Brother)

Служителите, управленията и ИТ отделите приспособиха метода си на мислене, защото мнозина работят от у дома и им липсват основаните в офиса технологии – в това число достъп до печатни устройства – по метод, който даже не са си представяли преди.

Необходима e по-добра цифрова колаборация, а водеща роля в това имат ИТ отделите посредством диалози със чиновниците и мениджмънта, целящи да оказват помощ за разбирането и удовлетворяването на цифровите потребности в изискванията на отдалечена работа, съгласно експертен разбор на Brother.

Колко синхронизирани са ИТ отделите и чиновниците?

Проучване, извършено преди появяването на Коронавирус, разкрива, че вземащите решения и чиновниците в ИТ имат противоположни гледни точки, що се отнася до цифровите решения – разлика в мненията, която може би се е трансформирала по време на пандемията.

Според отчета Quocirca Print 2025 Phase Two, поръчан от Brother – единствено 36% от чиновниците в офиса имат вяра, че до 2025 година печатът ще бъде доста или много значим за техния бизнес, спрямо 65% от хората, вземащи решения.

Това е мнение, което евентуално се е трансформирало от скорошния опит, защото личният състав може да не е оценявал печата, когато е бил наличен на една ръка разстояние. Работата без елементарен достъп до печатни услуги евентуално е предиздвикала личният състав да осъзнае смисъла му на работното място.
още по тематиката
Независимо дали става въпрос за подаване на значими документи или за потребление на разпечатките като по-лесен метод за промяна или подготовка за среща, с цел да бъде всичко на разположение, това е значим и нужен инструмент.

Проучването разкрива също, че офисните чиновници (62%) отдават надалеч по-голямо значение на инструментите за съдействие, като незабавни известия, шерване на екран и аудио- и видеообаждания, спрямо вземащите решения ИТ експерти, където процентът е единствено 45.

С огромния преход към отдалечена работа евентуално и мнението на ИТ екипите за инструментите за съдействие се е трансформирало, защото смяната даде опция на чиновниците да оценят значимостта на онлайн инструментите. По тази причина е значимо ИТ отделите да обединят старания с управлението и да вкарат най-успешните ограничения, даже да опитат разнообразни способи, с цел да открият кое е най-хубаво за бизнеса.

Бъдещето на печата

Очаква се, че като последица от пандемията, животът в офиса, какъвто го познавахме преди, ще се промени вечно и ще бъде забавно да забележим по какъв начин бизнесите ще се приспособяват към „ новото обикновено ”.

Има прогнози, че ще се премине повече към работа от у дома и че виртуалните срещи и конференции ще заменят обичайния метод „ лице в лице ” при някои условия. По отношение на печата бизнесът може да обмисли децентрализация на принтери или даже да вкара принтери на бизнес равнище в домовете на чиновниците – решение, което Brother неотдавна показа за някои огромни и междинни предприятия.

Децентрализацията на печата обезпечава на чиновниците същите преимущества и функционалности за щемпел вкъщи, както в офиса, като в същото време поддържа протоколите за надзор и ръководство, открити от компанията.

Тъй като методите за работа непрестанно се трансформират, вероятностите за офиса на бъдещето са несигурни. Наложително е обаче ИТ отделите непрестанно да се ангажират със своите чиновници и да работят в цифрово съдействие, с цел да разработят решения, които са най-рентабилни и ефикасни за бизнеса и най-подходящи за бъдещите потребности и сигурност на екипите, заключава отчетът.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР