Децата все още са в тежко състояние, все още са

...
Децата все още са в тежко състояние, все още са
Коментари Харесай

Сръбският рейс: Две деца са между живота и смъртта

Децата към момента са в тежко положение, към момента са в реанимация. Едното дете с дълга интервенция през вчерашния ден е прекарало относително умерено нощта.

Тази заран предстоят още интервенции, с цел да подобрим неговото положение и резултатът да бъде позитивен.

Това заяви на брифинг пред “Пирогов” за положението на потърпевшите при злополуката със сръбски рейс деца шефът на болничното заведение Валентин Димитров.

Няма директна заплаха за живота на децата, само че положението им не е леко. Това, което им е нужно, е време, добави той. Д-р Димитров прикани родителите на децата да се срещнат с него, с цел да им даде персонално информация за положението им. Те са били в болничното заведение, само че не са го потърсили. Кабинетът им е отворен за тях, подкани ги лекарят.

Децата остават в " Пирогов ", до момента в който е належащо. Няма причина да бъдат превозени другаде.

Две са децата, които са в тежко положение - на 11 и 12 години. Те са момчета, стана ясно пък от думите на сръбския дипломат Желко Йович пред Би Ти Ви. По-тежко е положението на по-малкото момченце, което има травма на главата.

В момента значимото е не чия е виновността, а да се оправят всички потърпевши, добави той. Освен двете момчета в София, има потърпевшо семейство - татко, майка и щерка, само че те са по-добре. Всички останали деца от рейса към този момент са в Сърбия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР