Децата вече ще се чувстват още по-уютно по време на

...
Децата вече ще се чувстват още по-уютно по време на
Коментари Харесай

Нов детски кът посреща малките пациенти в ИСУЛ

Децата към този момент ще се усещат още по-уютно по време на престоя си в Детското УНГ поделение на УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “. Благодарение на фондация „ Ангели за България “, която сплотява наши сънародници, живеещи в чужбина, клиниката има изцяло освежен детски ъгъл, който ще зарадва малчуганите с доста нови играчки и занимания.  Настолни игри, влакче, детска кухня, книжки и разнообразни плющени другари ще оказват помощ на дребните пациенти и техните родители престоят им в детското поделение да е по-забавен, оповестиха от пренцентъра на столичната болница. 
 ИСУЛ детски ъгъл ИСУЛ
Наскоро отделението получи от доброволците от Фондация „ За Доброто “ и таблети, на които гратис е качена платформата „ Уча.се “, с цел да могат дребните възпитаници да не изостават в уроците до момента в който са в болничното заведение. Дарението беше част от тяхната акция „ Приказка за излекуване “.
 ИСУЛ детски ъгъл ИСУЛ
Детското УНГ поделение към Клиниката по ушно-носно-гърлени заболявания на УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ е неповторимо по рода си за България.  То е единственото профилирано у нас за лекуване на деца с тежки отити, ларингити, затруднения, свързани с трета сливица, вродени аномалии в носната празнина, както и такива с непознати тела в дихателните пътища . Над 500 малчугани от цялата страна минават през него на година. 

Към клиниката действа Национален референтен център за кохлеарна имплантация при деца. Той на процедура е единственият, в който се слагат кохлеарни импланти на бебета с вродена загуба на слуха. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР