Децата в световен мащаб с клинична симптоматика на Covid-19 са

...
Децата в световен мащаб с клинична симптоматика на Covid-19 са
Коментари Харесай

Педиатър: Пълно безобразие е това, което вършат българските майки

 " Децата в международен мащаб с клинична симптоматика на Covid-19 са под 1% ", това удостовери педиатърът от Александровска болница доцент доктор Гергана Петрова пред Българска национална телевизия.

Китайски лекари оповестиха по какъв начин COVID-19 минава при децата " Коронавирусът е една от най-честите аргументи за по този начин наречените настинки при децата ", споделя доцентът, само че изяснява още, че при тях заболяването минава доста по-леко, в сравнение с при по-възрастните хора. 

" Коронавирусът всъщност е същата тежка респираторна зараза, както и грипния вирус. От грипния вирус може да се почине и от коронавирусът може да се почине ", сбита е доктор Петрова.

Децата са преносители и точно затова е от изключително значение те да останат у дома по време на епидемията и да заобикалят контакт между тях, тъй като в следствие откарват вируса вкъщи, счита още педиатърът. Тя изясни за какво коронавирусът е толкоз стеснителен за множеството хора: " За него няма ваксина, по-непознато е и е нещо по-различно ".

Педиатърът обаче скастри грубо майките, които извеждат децата си на открито с оправданието, че времето било хубаво, а и те би трябвало да подишат пресен въздух.

" Добре де, но след това ви водите при възрастните хора, а това е рисково. Пълно безсрамие е това, което вършат българските майки ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР