Децата в Русия с трепет очакват появата на Дядо Мраз

...
Децата в Русия с трепет очакват появата на Дядо Мраз
Коментари Харесай

Снежанка с наднормено тегло изплаши децата в детска градина

 Децата в Русия с боязън чакат появяването на Дядо Мраз и неговата помощничка Снежанка. Белобрадият дъртак се появява с купища дарове, които е приготвил за малчуганите.

По традиция в детските градини на северната страна всяка година се организира празненство с появяването на белобрадия дъртак. Тази година шлагер в интернет стана Снежанка в свръх тежка категория, която с появяването си на " сцената “ втрещи и развесели всички посетители на новогодишния театър. Освен с гръмък танц и доста вталено облекло, Снежанка бе подготвила и стихотворение.

Малките фенове със унес гледат по този начин добре хапващата девственица и в тях се е породил въпрос - белким това е същинската Снежанка? Май са ни докарали Баба Яга! Видеото е запаметило за безконечни времена разговора сред Снежанка и помощника й в публиката. " Вие не ме поканихте на празника си “, жалва се Снежанка, а гласът зад кадър споделя " А ти кой си, не те познавам “, тъкмо в този миг чисто по детски и откровено се чува едно гласче - " Това е Баба Яга “!

Публиката избухва в смях, а съкрушената Снежанка получава урок за цялостен живот, че децата не са слепи, а доста добре виждат, когато превъплъщенията на възрастните не са подобаващи, написа Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР