Децата са жестоки. Това е факт, колкото и да ни

...
Децата са жестоки. Това е факт, колкото и да ни
Коментари Харесай

Съучениците й изливат лепило върху главата, но тя не се отчайва! Ще се изумите, като разберете как реагира (СНИМКА)

Децата са жестоки. Това е реалност, колкото и да ни се желае да не го признаем. Понякога шегите им излизат отвън надзор, а различен път детето просто не е задоволително положително и съобразително, с цел да осъзнае, че от играчка ще стане плачка. Днес ви описваме една история, която демонстрира тъкмо какъв брой могат да навредят децата на своите връстници, даже и да не го осъзнават. Става въпрос за едно 15-годишно момиче, на име Хана Комбс. Тя е в учебно заведение и си приказва със свои приятелки, когато се случва тази свирепост. Нейни съученици, по неразбираеми аргументи, вземат решение, че ще е доста занимателно да я залеят с лепило.

Те съумяват да залеят част от главата й, а последствията не са единствено естетически. Освен че косата й е унищожена, Хана получава и първа степен изгаряния, в резултат на излятото на главата й лепило. Още по-притеснително в обстановката е, че съответна реакция от учебното заведение няма. Даже в противен случай, те реагират извънредно жестоко, а момчето, инициирало обстановката даже не е осъдено.
 Съучениците й изливат лепило върху главата, само че тя не се отчайва! Ще се изумите, като разберете по какъв начин реагира (СНИМКА)

Това кара родителите на потърпевшото момиче да вземат нещата в свои ръце.

Майка й взема решение да даде гласност на случая като сътвори страница в поддръжка на Хана в обществената мрежа Facebook. Бързо страницата набира известност и със фамилията на потърпевшото момиче се свързва коафьор, който остава неизвестен. Той взема решение да помогне на момичето и то по този начин, че да не й се постанова да се разделя с цялата си коса, към която Хана е доста привързана. Той съумява да измисли метод, който хем да запази косата й, хем да я направи съвременна и красива. Фризьорът прави прическа на Хана, която я кара да засияе, макар ужасната обстановка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР