Децата прекарват твърде много време на смартфоните си и това

...
Децата прекарват твърде много време на смартфоните си и това
Коментари Харесай

„Децата прекарват твърде много време на телефоните си – но възрастните трябва да бъдат обвинявани“

Децата прекарват прекалено много време на смарт телефоните си и това в действителност би трябвало да спре, споделя държавното управление.

Веднъж съм склонен с тях. Едно потомство деца пораства – в случай че това е точната дума – пристрастени към своите мобилни телефони. Докато станат на 11, девет от 10 деца имат по едно и стартират да губят елементарното обществено умеене да приказват между тях.

Сега поръчката е излязла от Уайтхол: смарт телефони би трябвало да бъде неразрешен от класната стая. Директорката Джилиан Кийгън, министърът на образованието, е доста ядосана на учениците.

Тя може и да има причина да бъде, само че кой е виновен за това положение на нещата? Не упреквам децата, те не знаят нищо по-добро. Обвинявам възрастните.

Те са тези, които се държат неприятно. Където и да погледна, във влаковете, в кръчмите, на улицата, има по този начин наречени възрастни, залепени за дребните си екрани, скролиращи и щракащи като полудели роботи. Ако мис Трънчбул желае да даде образец, би трябвало да стартира с членовете на Народното събрание. Те се и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР