Децата от Обединен детски комплекс Ние Врабчетата“ в Монтана дариха

...
Децата от Обединен детски комплекс Ние Врабчетата“ в Монтана дариха
Коментари Харесай

Деца от Монтана дариха наградата си от конкурс за коледна украса на „Българската Коледа“

Децата от Обединен детски комплекс „ Ние Врабчетата “ в Монтана подариха своята премия от 600 лв. за най-красива коледна декорация на самодейността „ Българската Коледа “, заяви шефът на комплекса Миглена Георгиева.
Наградата е получена от община Монтана, която разгласи конкурс за най-красива коледна декорация с награди 1000 лв. за първо място, 600 - за второ и 300 - за трето. Детският комплекс беше класиран на второ място в раздела „ Обществена постройка “.
Дарената премия е част от самодейността на ОДК „ Ние Врабчетата “ „ Деца оказват помощ на деца “, по която всяка година надарените деца от Монтана създават коледна декорация, сувенири и лакомства, които продават на благотворителни базари и подаряват парите на нуждаещи се деца.
Преди два дни децата от вокално студио „ Детски смях “ към ОДК „ Ние Врабчетата “ дружно с певицата Нели Рангелова участваха в концерта на самодейността „ Българската Коледа “ в Народния спектакъл в София и показаха новата ария „ Коледа “, написана особено за тях. Песента носи послания за мир, добрина, вяра, изпълнена е с фантазии за един по-добър свят. „ Вярваме, че с нея коледният дух ще влезе във всеки дом “, съобщи Миглена Георгиева и посочи, че планът е финансиран от община Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР