Децата от Начално училище Св. Паисий Хилендарски гр. Банско, заедно

...
Децата от Начално училище Св. Паисий Хилендарски гр. Банско, заедно
Коментари Харесай

Европейски ден на спорта в начално  училище в Банско  

Децата от Начално учебно заведение „ Св. Паисий Хилендарски ” гр. Банско, дружно с учителите и родителите си означиха с доста смях и развлечение, само че и с грижа за природата Европейския ден на спорта в учебно заведение. Като представител на общинската власт, като родител и деен жител, зам. -кметът Костадин Атанасов приветства участниците в самодейността, която Началното учебно заведение е надградило с концепцията, наред със спорта и игрите, децата да се провеждат да събират и предават за преработване битови боклуци. Затова, празникът се организира под мотото „ Спортувай, събирай и рециклирай! ”.

Какво по-хубаво от това да спортуваме и да се забавляваме дружно – деца, учители и родители. Да изживеем дружно насладата, че сме здрави, че сме сплотени, че имаме толкоз хубаво и обичано учебно заведение, че живеем в най-красивия град, че наша е най-красивата планина.

Нека посредством такива начинания и посредством образеца на възрастните да сътворяваме у децата привички да бъдат физически дейни, да спортуват, да прекарват свободното си време измежду природата. И нещо изключително значимо – да вършим това в чиста среда, която пазим и за която се грижим, съобщи зам. -кметът К. Атанасов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР