Децата обичат да мечтаят, а въображението им обикновено ги отвежда

...
Децата обичат да мечтаят, а въображението им обикновено ги отвежда
Коментари Харесай

Как приказният свят оживя пред две български семейства

Децата обичат да мечтаят, а въображението им нормално ги води в приказния свят от книжките и вълшебните места от анимационните филмчета, с цел да се превъплътят в обичаните си герои. Признайте си, възрастните също обичаме да го вършим, с цел да се откъснем за малко от ежедневните си грижи и проблеми, въпреки да не сме толкоз сполучливи като децата. Да, в това отношение несъмнено има какво да научим от тях. А какъв брой хубаво би било, в случай че можехме с размаха на детското въображение да се потопим напълно в приказния свят и да пътуваме из него дружно с най-близките си. Е, две български фамилии го реализираха, с помощта на предоставената от Mastercard скъпа опция да преживеят магията на Disneyland в Париж точно на 25-ата му годишнина.
Семействата на Милена Дякова и Красимир Георгиев се потопиха в приказния свят на положителното, където фантазиите на дребни и огромни се трансформират в действителност. Вълшебният свят оживя пред тях с помощта на вярването на Mastercard, че хората правят оценка вълнуващите прекарвания доста повече от материалните движимости, а пътуването е един от най-сигурните способи за основаване на страсти и нови незабравими мемоари. Затова компанията изпрати на паметен уикенд в Париж фамилиите на двама български картодържатели, които в интервала от края на септември до началото на ноември са се разплатили безконтактно със своята Mastercard. Пътуването до френската столица включваше посещаване на Disneyland – едно от най-щастливите и изпълнени с магия кътчета на Земята, където основаването на незабравими мемоари от срещата с невероятните атракции, магичната атмосфера и приказните герои е елементарно като детска игра.

" Уникално и незабравимо – това са думите, с които можем да опишем пътуването си. Отдавна мечтаехме да посетим Disneyland, чели сме и сме гледали доста за това вълшебно място, само че прекарването там отиде надалеч оттатък упованията и визиите ни. Преживяване за цялостен живот! ", показа Милена Дякова.
" Останахме изумени от мащабите на Disneyland и обилните представления, в които участваха голям брой герои. Но най-вълнуващо беше да видиш блясъка в очите на посетителите от разнообразни възрасти… И да усетиш, че и ти, наред с дребните деца, си се пренесъл духом напълно в света на приказките ", описа Красимир Георгиев.

Споделят още, че са били впечатлени от емблематичните кръгли уши на Мики Маус, които са закодирани на всички места в парка, в това число в архитектурата и озеленяването. Разбира се, не са пропуснали и опцията да се качат на безбройните въртележки и влакчета, с които да вдигнат адреналина. Силно впечатлени са останали от пътуването в чашите за чай на Шапкаря от „ Алиса в Страната на чудесата “, както и от приятната разходка с лодка из подземното царство на карибските пирати и 4-D киното, което ги е пренесло в транспортен съд от „ Междузвездни войни “.
Подобен роман няма по какъв начин да бъде цялостен, тъй като има неща, които не се разказват с думи, а се претърпяват със сърцето и оставят безконечен отпечатък в спомените. Семействата на Милена Дякова и Красимир Георгиев ще пазят вечно споделените с най-близките хора скъпи моменти от времето, в което приказния свят е оживял пред очите им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР