Децата над 6-годишна възраст в Испания ще трябва да носят

...
Децата над 6-годишна възраст в Испания ще трябва да носят
Коментари Харесай

В Испания децата над шест години ще носят маски в училище

Децата над 6-годишна възраст в Испания ще би трябвало да носят маски когато и да е в учебно заведение, съобщи държавното управление в блян да рестартира образованието в клас, макар скока на инфекции, съобщи организация Фокус.
" Използването на маски ще бъде наложително като цяло над шестгодишна възраст, даже в случай че се съблюдава обществена отдалеченост ", сподели министърът на образованието на конференция преди повторното отваряне на учебните заведения идващия месец.
 Наши лекари: Лекарство против хепатит евентуално защищава пациентите от ковид Наши лекари: Лекарство против хепатит евентуално защищава пациентите от ковид
Проучване на лекари от столичната болница " Свети Иван Рилски " демонстрира, че COVID-19 се среща по-рядко при пациенти, които се лекуват от...
17-те районни държавни управления на Испания, които са виновни за опазването на здравето и образованието, през последните дни обрисуваха доста разнообразни ограничения, като водещите критици настояват, че липсва съгласуваност.
Изискването на северния район на Кантабрия за деца до три години да носят маски провокира изключително несъгласие.
Освен че ще носят маски, учениците също ще би трябвало да поддържат обществена отдалеченост от 1,5 метра един от различен, сподели министърът, като се изключи дребните деца, които ще могат да се смесват единствено със съучениците си, само че не и с външни лица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР