Децата на видни руски служители, които остро критикуват Запада и

...
Децата на видни руски служители, които остро критикуват Запада и
Коментари Харесай

The Insider: Децата на видни руснаци редовно почиват в страни от НАТО

Децата на видни съветски чиновници, които остро подлагат на критика Запада и обществено поддържат войната, постоянно почиват в чужбина, в това число в страни от НАТО, откри The Insider, откакто изследва профилите им в обществените мрежи.

Дъщерята на шефа на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин, който твърди, че " блокът на НАТО води хибридна война против Русия ", неотдавна е пътувала до Турция, Италия, Гърция, посетила е и Бали, където е отседнала в хотел, струващ $500 на стая, Сейшелските острови и Обединените арабски емирства. The Insider отбелязва, че Вероника Наришкина, както и други членове на фамилията на шефа на Службата за външно разузнаване, към момента не е в санкционния лист.

Владимир Джабаров е член на Съвета на федерацията, пенсиониран генерал-майор от ФСБ и някогашен началник на службата за икономическа сигурност на специфичните служби, който упрекна съветската съпротива в съдействие с американските разследващи служби. Синът му Александър пътува из Калифорния през лятото на 2021 година, посещавайки Сан Франциско и Лос Анджелис. След началото на войната в Украйна Александър Джабаров посещава Швеция, Норвегия и Турция.

След началото на войната снахата на ръководителя на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко почива на вила в Италия, а снахата на заместник-председателя на Държавната дума Александър Жуков - на гръцкия остров Миконос.

Дъщерята на съветския министър на защитата Сергей Шойгу Ксения прекара новогодишните празници, в разгара на най-ожесточените боеве в Донецка област, в Дубай. Редакторите на The Insider откриха хотела, в който тя е отседнала със брачна половинка си, и схванаха, че ваканцията е трябвало да коства на двойката най-малко 500 хиляди рубли (над 13 000 лева.).
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР