Децата на столичния Национал, родени през 2009-та година, се представиха

...
Децата на столичния Национал, родени през 2009-та година, се представиха
Коментари Харесай

Национал с отлично представяне на турнира в Загреб

Децата на столичния Национал, родени през 2009-та година, се показаха чудесно на мощния интернационален шампионат " Бубамара къп " в столицата на Хърватия - Загреб. В шампионата участваха 32 тима от 12 страни и конкуренцията бе доста огромна. Децата на Национал останаха на влиятелното 9-о място, а след тях се подредиха потвърдени имена като Олимпия Любляна, Войводина, Чукарички, Венеция, Интер Запрешич и доста други.

Първите 7 тима в крайното класиране бяха от Хърватия, а на финала Динамо Загреб отбрани купата си от предходната година като победи Хайдук Сплит. Трети останаха децата на Риека. Те бяха и единственият тим, победил Национал в Загреб с 3:1. Общият баланс за момчетата на Петър Чавдаров е 4 победи, 2 равенства и едно проваляне, което бе задоволително да завоюват сребърния поток на " Бубамара къп ".

Организацията в Загреб бе на международно равнище, а шампионатът отбрани репутацията си на едно от най-хубавите събития в Европа. Това бе и десетото юбилейно издание на проявата в хърватската столица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР