Децата на късметлиите намират отново пътя към родината, благодарение на

...
Децата на късметлиите намират отново пътя към родината, благодарение на
Коментари Харесай

Тотоджакпотите връщат българите от чужбина

Децата на късметлиите намират още веднъж пътя към родината, с помощта на огромните облаги

 img_4224 Преди седмица джакпотът в „ Тото 2 – 6 от 42 “ падна за трети път тази година. Тогава Михаил Дочев от Чирпан завоюва близо 725 000 лв.. Щом научава радостната новина, синът му взема решение да се завърне от Англия, където живее и работи, и да си купи къща в България. Михаил е безпределно благополучен, че ще успее да обезпечи бъдеще за децата и внуците си. Той е постоянен участник в игрите на тотализатора и не пропуща тираж. Казва, че в никакъв случай не е губил вяра, че ще завоюва. Вярва, че тъкмо заради тази причина, шансът му се усмихва в верния миг.

Историята с благополучен завършек на чирпанлията обаче не е единствена. Тази година
джакпотът в „ Тото 2 – 6 от 49 “ върна в родината 29-годишната дъщерята на Дина Шошева. „ С парите ще покрия всички заеми и тези на щерка ми, която дойде от Холандия за връчването на чека. Ще осигуря бъдещето й тук в България “, пожела си Дина, която завоюва от играта близо 4 500 000 лв.. Така тя стана 94-ият ТОТО милионер на България. Към сегашния миг броят им към този момент е 96.

За идващия тираж общата сума на
джакпотите в игрите на Български състезателен тотализатор е 7 238 000 лева Най-притегателните облаги, които могат да върнат още много  български емигранти по родните им места, са в игрите „ Тото 2 – 6 от 49 “ – 3 550 000 лева и „ Тото 2 – 6 от 42 “ – 350 000 лева Само против 20 ст. и отбелязване на три позиции и числа във фишовете за игрите на Тото 2, участниците имат късмет да завоюват 108 000 лв. от Тото Джокер.

И това в случай че не е добра инвестиция с огромна възвръщаемост?!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР