Децата на известните у нас имат мечти да практикуват най-

...
Децата на известните у нас имат мечти да практикуват най-
Коментари Харесай

Къде пада крушата? Щерките на Николета и Славена напират за ветеринарки, синът на Джена хвана тъпана…

Децата на известните у нас имат фантазии да практикуват най- разнообразни специалности, откакто пораснат. Някои от тях желаят да тръгнат по пътя на звездните си родители, а други се хвърлят в напълно друга посока. С радикално разнообразни стремежи от майка си е дъщеричката на Николета Лозанова - Никол, която желае да стане ветеринарен доктор.



Тя мечтаела да оказва помощ на животни в неволя. Момиченцето към този момент има лично кученце, за което се грижи. Малката получи като подарък за рождения си ден мини чихуа-хуа, което кръсти Меги. Това не е първият любим в дома на Никол и Николета, от години се грижат за друго кученце от същата порода на име Миши. Голямата щерка на Мис България Славена Вътова също мечтае да избавя животните.

Анна е ученичка втори клас и е напълно увлечена от животните. Мечтата й някой ден е да ги лекува, гледа документални филми за животни, чете книги за тях. „ Тя вижда кученце или коте по улицата, изключително в случай че е в неволя, незабавно желае да го обгрижи, да му помогне, мечтае да имаме кученце, само че към момента съумявам да я убедя, че това е сериозен ангажимент и ще извърша желанието й, когато е задоволително огромна, с цел да го разхожда и поеме цялата отговорност за него. По-малката Ема към момента е предучилищна група, а фантазиите й каква желае да стане се трансформират непрекъснато.
  Последно сподели, че желае да бъде космонавт “, с усмивка споделя пред екип на „ Телеграф “ Мис България. С предпочитание да лекува животинки, когато порасне, е и наследницата на Виктория Джумпарова. Като дете и самата моделка мечтаела да стане ветеринар. “Исках да оказвам помощ и да се грижа за всички животни, само че за жалост имам доста огромен боязън от кръв. Капка да видя и ми става неприятно, тъй че това ме раздели от тази концепция “, споделя тя в изявление за „ Телеграф “. Джумпарова се надява щерка й Ванеса да сбъдне тази нейна фантазия.

Тя обожава животните като майка си. Всяка заран момиченцето събирало останала храна и я поставяла на несъмнено място на улицата, с цел да може да нахрани уличните животни. На прощъпалника хванала куклата, нарочена за специалност манекен. „ Не съм й разказвала за кариерата ми на манекенка, даже в този момент си давам сметка, че всевъзможни фотоси и даже буковете ми са прибрани някъде кой знае къде “, споделя Виктория. Синът й Макс обичал да кара коли. „ Може и да стане рали играч “, счита гордата майка. Все още е дребен, само че по през целия ден въртял детски волан и бръмчал из хола.

Топка

И дребният, и огромният наследник на Мис България Ромина Тасевска, и брачният партньор й Дарко желаят да станат футболисти. „ Те са напряко облъчени на тази тематика. По-големият Давид към този момент мечтае да играе в Реал Мадрид, а по- дребният Антонио желае да е в ПСЖ. Дъщеря ни желае да стане актриса “, споделя Ромина. И двете момчета упражняват футбол в детския тим на Славия от няколко години. Самата Ромина обаче има малко по- разнообразни проекти за тях. Според нея и те не трябва да оставят образованието си, Давид има положителни инженерни заложби, а Антонио бил доста добър математик и съгласно майка му ще е добър в бизнеса.

Футболна звезда желае да стане Валери Божинов - младши . Синът на певицата Алисия и нападателя към този момент се записа в мъжкия футбол. Макар и единствено на 14 години, той изигра първия си мач за тима на Янтра. Най-големият наследник на футболиста Благой Георгиев също мечтае да върви по стъпките на татко си. Наследникът на Джизъса тренира футбол от години и съгласно осведомени е наследил гения на татко си. Макар да не е от футболно семейство, синът на Мисис България Мариана Маринова - Димитър, също желае да стане професионален футболист. Момченцето от година тренира интензивно футбол и рита топка във всеки един свободен миг. „ Той безусловно спи с топката. Има топка в багажника на колата, в раницата си, в стаята, постоянно се чупят вази в хола в опит да се вкара някой гол “, споделя Маринова. В момента момченцето е в школата на Славия. Успоредно с футбола от 3-годишен тренира спортна гимнастика, а съгласно гордата майка Митко бил същински гений за този спорт. Дали ще бъде идващият Данчо Йовчев или Кристиано Роналдо, следва да забележим.

Наследникът на певицата Таня Боева също е пристрастен по спорта. Неговата фантазия е да стане кикбоксьор, само че майка му го учи да бъде мъжага, да държи на думата си, да бъде просветен и учтив. Засега счита, че е съумяла. „ Вече е на 14 година, отличен възпитаник, спортува кикбокс, плуване, шах. Най-голямото ми благополучие е да го виждам по какъв начин пораства, по какъв начин се развива и реализира своите фантазии и цели ”, изяснява певицата.

Малкият наследник на Роксана - Александър , към момента не е взел извънредно решение какъв да бъде, като порасне. Според нея заран желае да е служител на реда, следобяд - боксьор, а вечер - ютубър. Роксана допуска, че може да стане и артист. Певицата се забавлява доста с песните на сина си. „ Не пее попфолк, знае британски песни, испански и италиански, това е от тези онлайн мрежи, в които седят децата през днешния ден по през целия ден “, споделя тя. За разлика от него огромният - Даниел, към този момент е тръгнал по стъпките на майка си и прави музика. Самата Роксана пък е неговият максимален критик.

Белезници

Синът на певицата Биляниш, въпреки и единствено на 3 години, към този момент знае, че желае да бъде служител на реда, като порасне. В момента най-любимата му игра е да поставя белезници и да стреля с пластмасови револвери у дома. Първородното момченце на Джулиана Гани също желае да избавя хората. Досущ като половинката на майка си - Давид, споделя, че ще стане служител на реда. Малкият има униформа и непрекъснато говорел по какъв начин ще брани хората от неприятните. В момента синът на Гани върви на йога. „ Не е доста по спорта, по-скоро е безгрижник. Обича да си хапва, да си пийва и да седи пред тв приемника да гледа детски “, с усмивка споделя Гани. Какъв ще стане Кай, не е ясно, само че съгласно брат му той е полицейско бебе.

Голямата щерка на певицата и актриса Йоана Драгнева мечтае да стане балерина. Малкото момиченце към този момент интензивно върви на курсове по балет. Според нея щерка й несъмнено е привлечена от светлината на прожекторите. Момиченцето харесва да се изявява. “Много е увлечена от рокли, прически, от сцена, даже я повеждам с мен на участия мои или когато имам дублаж “, изяснява Йоана. Дъщеря й несъмнено имала данни за певица, а тя съществено обмисляла от есента към балета да добави и уроците по пеене. Малката рожба ЛилиАн към момента се колебае каква желае да стане, Най-често играе на майка у дома, изяснява певицата. „ Слага едно бебе кукла, вози го в количка, храни го, повива го и го приспива доста грижовно “, споделя тя.

Наследникът на Джена хвана тъпана

Синът на фолкпевицата Джена и Атанас Стоев - младши свири на барабан един до друг с прословутия си дядо Наско Канара и музикантите от оркестър „ Канарите “. 5-годишното момченце, което е трето потомство Атанас, направи първата си изява точно на юбилейния 30-и рожден ден на татко си. Според изпълнителката на „ Пайнер “ двамата с мъжа й не са от родителите с заболели упоритости и по никакъв метод не подтикват сина си към музиката единствено тъй като самите те са такива. „ Той ни изненада на рождения ден. Досега в никакъв случай не се беше включвал по този начин. Изпя над 5 мои песни, а аз даже не допусках, че знае някоя “, показа прочувствено щастливата майка. Вкъщи музикалното семейство учи дребния Атанас на национална музика. „ Винаги първите уроци на всеки музикант са пиано и национални песни. Баща му го учи да свири на барабани, аз го изучавам на пиано “, споделя певицата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР