Децата на известните обикновено имат проблем с дебелата им сянка

...
Децата на известните обикновено имат проблем с дебелата им сянка
Коментари Харесай

Волфи ван Хален отново ще запише всички инструменти в новия албум

Децата на известните нормално имат проблем с дебелата им сянка - даже когато от дълго време не са деца... Не по този начин обаче наподобяват нещата с невероятния Волфганг ван Хален.

Днес 31-годишен, синът на един от най-големите инструменталисти в рока за всички времена - Еди ван Хален, съобщи в изявление, че още веднъж ще свири на всички принадлежности в идния албум на бандата си. Той ще е втори след издадения през 2021 година дебют Mammoth WVH и идва към 5 година, откакто синът, който запоследно бе и басист на Van Halen, разгласи, че ще развива лично творчество.

Волфи споделя, представен от , че даже към този момент е записал суровия материал за новия албум. Защото - по думите му, просто основава " музиката, която следва сърцето му, вкусовете му и наложително го прави благополучен ". Макар, че можело да наподобява егоистично.

" Мисля, че мнозина ще изопачат нещата, казвайки: " О, това е, тъй като не желае да заплаща на други музиканти “, само че това въобще не е по този начин.

Това просто си е нещо за мен. Свещено прекарване за мен... Такъв късметлия съм, че имам тази невероятна група онлайн, която просто е " палач " на концерт, тъй че мога да направя да оживее (студийното) творение на сцената. "

А до каква степен групата е " палач " може да се увери всеки - да вземем за пример когато направиха кавъра на My Hero в памет на Тейлър Хокинс от Foo Fighters:



Волф прави забавна прилика - споделя, че по този начин желае да е като Nine Inch Nails и Трент Резнър, който по същия обичай твори, записва, продуцира и така нататък всичко, а бандата единствено го " съживява " на концерт.

Blabbermouth припомня, че дебютният сингъл на Mammoth WVH - Distance, посветен на предишното с татко му, непосредствено покори № 1 в чартовете MediaBase и BDS Active Rock Radio. Страхотна ария и ужасно видео - без подозрение!



Едва ли би трябвало ние да даваме оценки, само че песента изцяло справедливо получи номинация за " Грами ". А на финала бе победена от Waiting on a War точно на Foo Fighters, само че пък техният барабанист умря безусловно седмица по-рано, което постоянно носи прочувствен детайл. Малка разтуха е, че измежду " битите " наедно с Волфи бе и сър Пол Макартни с неговата Find My Way (този не е ли приключил тази работа до момента?!, б.р.).

А ето и още една любопитна детайлност: през ноември 2020 година Волф споделя, че е питал татко си за разрешение да употребява за соловата си тайфа " мамутското " име. Mammoth в действителност носи мигане към фамилната история - по този начин се е казвала бандата на Еди и брат му Алекс ван Хален, преди към тях през 1974 година да се причисли артистът Дейв Лий Рот.

А що се касае до Дейв, ето за лукс и една ретроспекция от него със същите герои:

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР