Децата на френския актьор Ален Делон подадоха жалба в съда

...
Децата на френския актьор Ален Делон подадоха жалба в съда
Коментари Харесай

Ален Делон жертва на домашен тормоз  

Децата на френския артист Ален Делон подадоха тъжба в съда против „ спътницата “ на татко им Хироми Ролен по обвинявания в тормоз и нелегално заграбване на персоналната му преписка, заяви Агенция Франс Прес, като цитира юриста им Кристоф Айела.
Юристът сподели, че 87-годишният Ален Делон се е включил към желае против 66-годишната Хироми, която се настанила при него, в документално изказване. Жалбата е подадена в Монтаржи, департамент Лоаре, от трите деца на френската кинозвезда – Анушка, Ален-Фабиен и Антъни Делон.

След сърдечносъдовите проблеми на артиста през 2019 година тази жена се реалокира в дома му и стана все по-агресивна, с унизително и оскърбително отношение към него и децата му, се споделя в изказване на юриста на децата на Делон. Тя „ непрекъснато изолира Ален Делон от околните му другари и фамилията му, като употребява закани. Системно управлява телефонните му диалози и персоналните известия. Отговаря вместо него... и се пробва да получава пощенските му колета. Пречи на децата му да го посещават постоянно, както постоянно са го правили. Тя е властническа и заплашителна, като даже стига до такава степен, че малтретира по неприемлив метод кучето на Делон “, споделя още юристът Кристоф Айела.

Според френското наказателно право за сходни дейности може да бъде наложена присъда до три години затвор, както и санкция до 45 000 евро.
Децата на артиста са на мнение, че той е под напън да подписа брак сХироми, което поражда подозрения за „ държание, което не е лишено от парични планове “, писа в. „ Паризиен “. Според изданието Анушка Делон се оплакала, че е била „ афектирана “ от Ролен и ѝ било неразрешено да посещава татко си в имението му в Души-Монкорбон, департамент Лоаре. Там японката изолира Ален Делон от света.
Трите деца на кинозвездата се надяват с подхванатите дейности да сложат завършек на тази обстановка, с която и татко им не е склонен. Веднага след депозирането на жалбите прокуратурата в Монтаржи стартира предварителна инспекция.

Не закъсня и отговорът на Хироми Ролен, която изрично отхвърля обвиняванията на наследниците на Делон. Тя „ отхвърля всички обвинявания, отразени необятно медиите “, съобщи юристът ѝ Ясин Бузру в публикувано изказване до медиите. Освен това Ролен твърди, че „ била принудително изведена от парцела от телохранителите на артиста “. Тя се готви да внесе тъжба против децата на Делон и охранителите, упражнили принуждение, като щяла да приложи медицински документи.
Хироми Ролен споделя живота на Ален Делон след инсулта, който той претърпя през 2019 година Актьорът я показва за своята „ японска спътница “, само че синът му Антони разгласи пред BFMTV, че дамата е някогашна служителка, а не партньорка на татко му. Първоначално се е грижела за имението на Ален Делон в Швейцария, когато артистът го обитавал. Постепенно обаче почнала да се сближава с артиста, който в последните години извънредно рядко се появява обществено и избира да живее в усамотение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР