Децата на Дейвид и Виктория Бекъм винаги са били възпитавани,

...
Децата на Дейвид и Виктория Бекъм винаги са били възпитавани,
Коментари Харесай

Сватбени камбани за Бруклин Бекъм

Децата на Дейвид и Виктория Бекъм постоянно са били възпитавани, че фамилията е най-голямата полезност, а и имат съвършения образец за това пред себе си. Вероятно тази е и повода Бруклин Бекъм едвам на 21 години да реши да гради свое семейство .

Синът на звездната двойка има сантиментална връзка с красивата милиардерска наследница Никола Пелц от есента на предходната година. Но очевидно това време е било изцяло задоволително на Бруклин, с цел да разбере, че тя е дамата на живота му.

В края на предходната седмица той разгласява в профила си в Instagram тяхна фотография, от описанието на която излиза наяве, че двамата са сгодени .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@brooklynbeckham) на Юли 11, 2020 в 6:26 PDT

" Преди две седмици попитах моята сродна душа дали ще се омъжи за мен и тя сподели да. Аз съм най-щастливият човек на света. Обещавам да бъда най-хубавият брачен партньор и най-хубавият татко някой ден . Обичам те ", написа Бруклин. А годеницата му отвърна в мненията, че е щастлива да я назовава " своя ".

В следствие стана ясно, че годежът се е случил с цялостното единодушие и утвърждение и на двете фамилии, както и на най-близкото обграждане на бъдещите младоженци. Само не стана ясно за какво двамата избраха да запазят щастливата вест в загадка цели две седмици, вместо незабавно да ни зарадват с нея...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от nicola (@nicolaannepeltz) на Май 22, 2020 в 2:18 PDT

Точно преди обстановката с COVID-19 в международен мащаб да се усложни, Бруклин се откри в Съединени американски щати , с цел да бъде неразделно до своята обичана, въпреки и единствено пет месеца след началото на връзката им. Той се оказа разграничен за много дълго от родителите си, които претърпяха самоизолирането в фамилното имение в Котсуолд. Но значимото е, че всички са щастливи и удовлетворени, написа Daily Mail.

А най-голямото благополучие за Бруклин и Никола занапред следва, тъй като двамата към този момент имат грандиозни сватбени проекти. Те желаят две обособени сватби през идната година - една в Съединени американски щати и една във Англия, най-вероятно през късното лято. Очаквано, събитията ще костват няколко милиона $, само че това не е проблем нито за неговото, нито за нейното семейство.
 Бруклин Бекъм, Никола Пелц и обясненията им в обич
Обещанията, които си дадоха Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Силни усеща, мощни думи

А не по-малко разчувствана от младоженците е и Виктория Бекъм, с чиято рокля бъдещата й снаха театралничи и на фотографията, с която оповестиха годежа. Дизайнерката най-вероятно ще сътвори и една от роклите, с които Пелц ще се появи на някоя от церемониите или приемите. Тя несъмнено е взела участие и в избора на прелестния годежен пръстен за над 300 хиляди $, който свети на ръката на хубавицата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР