Децата на Анджелина Джоли и Брад Пит растат толкова бързо.

...
Децата на Анджелина Джоли и Брад Пит растат толкова бързо.
Коментари Харесай

Как изглежда най-малкият биологичен син на Анджелина и Брад

Децата на Анджелина Джоли и Брад Пит порастват толкоз бързо. И до момента в който през последните месеци, заради една или друга причина, под светлината на прожекторите попадат Мадокс (20 г.), Пакс (18 г.), Захара (17 г.) и Шайло (16 г.), за близнаците Вивиан и Нокс (14 г.) доста рядко се приказва.
 Брад Пит, Шайло Джоли-Пит и откровението, което направи артистът за щерка си
Какво призна Брад Пит за щерка си Шайло

Горд татко

Преди броени дни обаче актрисата беше снимана с най-малкия си наследник, Нокс Джоли-Пит, до момента в който двамата излизат един до различен от магазин за хранителни артикули.

От папарашките фотоси ясно се вижда, че дребният Нокс към този момент по никакъв начин не е дребен и по растеж се приближава до този на майка му. Това пък стана причина за голям брой мнения от страна на почитателите, които обърнаха внимание какъв брой е пораснал и какъв брой се е трансформирал Нокс с годините.

От фрагментите се вижда, че Нокс носи две хартиени торби, до момента в който Анджелина държи една в лявата си ръка. Не можем да не споменем и обстоятелството, че Анджелина отного наподобява зашеметяващо в бяла рокля от Vince, която съчетава със сандали и слънчеви очила. Междувременно Нокс е облечен повърхностно в черни панталони, бяла тениска и маратонки.

Петте братя и сестри на 14-годишното дете, в това число сестра му близначка Вивиан Джоли-Пит, не са с тях по време на фамилната разходка. По-рано тази седмица огромната сестра на Нокс, Захара Джоли-Пит, отпътува за първата си година в Spelman College, тъй че Анджелина наподобява се отдава на тези специфични моменти с децата си, които към момента са вкъщи.
 Снимка 576156

Попечителството беше съществена противоречива точка сред известните някогашни след раздялата им през септември 2016 година Въпреки че те към момента измислят съответна непрекъсната договореност за оставащите си малолетни деца, Анджелина Джоли и Брад Пит също са заплетени в правосъдна борба за бизнеса си, който се отнася до винарната им Chateau Miraval. Анджелина продаде дяловете си от бизнеса с винарната през октомври 2021 година, а Брад твърди, че не е бил известен за решението й, преди тя да го направи.
 Брад Пит, Анджелина Джоли, Chateau Miraval и новите обвинявания на артиста за винарната
Нови обвинявания на Брад Пит към Анджелина Джоли

Какво не може да преглътне артистът

Той заведе дело против Анджелина през февруари 2022 година, потвърждавайки, че тя е продала акциите си във винарната, с цел да повлияе на неговия дял в бизнеса. Съдебната борба продължава и през лятото на 2022 година

Междувременно неотдавна се появи информация, че съгласно отчет на ФБР от преди няколко години Джоли и признала пред техен сътрудник, че Пит я е " нападнал физически и вербално ", както и децата им, когато са били на борда на частния им аероплан.
 Снимка 551306

След тази преживелица е станало ясно, че наказателни обвинявания нямат да бъдат повдигани, което обаче е предиздвикало Джоли да заведе анонимно дело, разкриват от Hollywood Life.
 Анджелина Джоли, Брад Пит, ФБР, анонимното дело от 2016 година и разкритието за него
Анджелина Джоли против Брад Пит - борбата продължава

Неподозираният ход на Анджелина

Екипът на Брад Пит отхвърля всички обвинявания. Въпреки това, не е загадка, че точно през 2016 година артистът е бил разследван за принуждение над децата си тъкмо при случая, настъпил в частния аероплан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР