Децата могат да са много жестоки. Едно дете беше казало

...
Децата могат да са много жестоки. Едно дете беше казало
Коментари Харесай

Сърчаджиева към баща на родителска среща: Здравейте, аз съм онази разпоретина

" Децата могат да са доста жестоки. Едно дете беше споделило на щерка ми София, че неговия татко е споделил, че аз съм разпоретина. Отидох в учебното заведение на идната родителска среща и му споделих: Здравейте, аз съм тази разпоретина. Той замръзна. Буквално блокира, не е очаквал. " Това описа актрисата Александра Сърчаджиева за преживелица в учебното заведение на щерка й. Вчера тя гостува при Светльо Иванов в " 120 минути " по BTV. 

Сърчаджиева показа тази история, с цел да изясни за какво е трябвало да реалокира щерка си в друго учебно заведение.

Преди всяко зрелище -  дали е премиера, или играя за стотен път - вълнението е голямо.

" Истината е, че вълнението, което изпитвам в моето зрелище онлайн, е доста по-различно. Аз не преставам да не мога да дремя вечерта преди зрелище. Много се вълнувам, дори опасявам, мога да кажа, добави актрисата.

Моноспектакълът " На живо " е както терапия за мен, по този начин и терапия за феновете, добави Александра Сърчаджиева.

Тръгнах с концепцията, че на един човек да съумея да оказа помощ изпод да откри смисъла, значи съм съумяла. Не чаках, че резултатът ще бъде толкоз огромен и, че ще съумея да доближи до душите на толкоз доста хора. Затова и вълнението е толкоз огромно и по-различно, тъй като аз не се тормозя от нещата, които описвам, а от това дали и довечера ще съумея да доближи до душите на хората, добави актрисата.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР