Децата мигранти, които чакат в импровизирани лагери по границата между

...
Децата мигранти, които чакат в импровизирани лагери по границата между
Коментари Харесай

На граничния патрул на САЩ е наредено да отговаря на стандартите за настаняване на деца мигранти

Децата мигранти, които чакат в спонтанни лагери по границата сред Съединени американски щати и Мексико, с цел да ги обработи граничният патрул, са арестувани от организацията и подлежат на дълга непрекъснато следено от съда съглашение, което дефинира стандарти за тяхното отношение, постанови арбитър.

Въпросът по кое време децата са публично арестувани от граничния патрул е изключително значим заради правосъдното съглашение от 1997 година за това по какъв начин децата мигранти в Съединени американски щати държавното настойничество би трябвало да се третира.

Тези стандарти включват времево ограничаване за това какъв брой дълго могат да бъдат арестувани децата и услуги като тоалетни, умивалници и надзор на температурата.

Решението от сряда значи, че Министерството на вътрешната сигурност би трябвало бързо да обработи децата и да ги настани в уреди, които са „ безвредни и санитарни “.

Граничните лагери се трансфораха във възпламенителна точка сред бранителите на имигрантите и федералното държавно управление.

Съединени американски щати обявиха, че контрабандистите изпращат мигр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР