Децата, които се млатиха в столичен МОЛ и ритаха тийнейджърка,

...
Децата, които се млатиха в столичен МОЛ и ритаха тийнейджърка,
Коментари Харесай

Децата, които раздаваха трупаници в МОЛ, дишали райски газ, без да се крият ВИДЕО

Децата, които се млатиха в столичен МОЛ и ритаха тийнейджърка, ходели там постоянно и дишали божествен газ в комерсиалния център, оповестява България Он Ер. Телевизията разполага с неизлъчвани фрагменти на младежите, на които се вижда по какъв начин децата използват упойващи субстанции на територията на комерсиалния център.

На 22 януари огромна група деца взе участие в всеобщ пердах. Оказва се, че младежите посещават мола - с цел да се бият, както и да използват упойващи субстанции, разкриха чиновници на комерсиалния център.

На фрагменти и фотоси се вижда, че по стълбите на спешните изходи са оставени употребявани флакони от божествен газ. А самите деца разгласяват в обществените мрежи по какъв начин вдишват веществото от балони в центъра на мола пред очите на посетителите.

Психологът Виктория Казакова ни споделя по какъв начин работи райският газ при децата сред 13 и 17 години.

" Обикновено разпадът на полезностите е съпътстван със корист на психоактивни субстанции. Райският газ е просто част от цялата субкултура, в която те виреят. Употребата на вещества води до самозаблуда и повишена самокритика на това кой съм аз ", разяснява психологът.

В началото на януари различен сходен случай на експанзия втрещи обществото. В квартал " Лагера " още веднъж група деца нападнаха собствен връстник. Близо месец по-късно душeвността му е разтърсена.

" Оттогава не е идвал на учебно заведение, физически е добре. Подал е молба за онлайн образование, въпреки че е седми клас и учат присъствено ", разяснява Асен Александров от Сдружението на шефовете в междинното обучение.

От сдружението алармират, че това е нова форма на експанзия, която се трансформира в събитие. Настояват да се вкарат санкции, с цел да се постави завършек на общественото оскърбление на деца.

А до момента в който се чакат законови промени, случаите на детско принуждение нарастват обезпокоително. На този декор възрастовата граница на използването на стимуланти при младежите пада.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР