Децата, които са били с него, не са идвали. Не

...
Децата, които са били с него, не са идвали. Не
Коментари Харесай

Драма! Майката на трагично загиналия 12-годишен Асен реве в ефир, направи жестоко разкритие!

Децата, които са били с него, не са идвали. Не са говорили с мен. Станал е случая към 9:30. Като е паднала гредата те са се уплашили, пробвали са го да го вадят, дърпали са го. Викали са и други деца. Линейката пък е пристигнала 50 минути откакто е извикана. Това съобщи в ефира на Нова телевизия майката на умрялото през вчерашния ден 12-годишно момче Асен от тетевенското село Градежница, откакто бе затиснато от футболна врата. " Аз вечер съм го питала какво толкоз прави като излиза. Какво им е било забавно да идват на това мрачно място не знам. Излизаха вечер и от време на време се прибираха по-рано, от време на време по-късно. Казваше ми " Майко, ние сме доста деца, какво ще ни се случи? " ", спомня си през сълзи майката.

" Много бързо го прибра Господ. Той доста слушаше. Бяхме слагали катинари едно време тук, с цел да не се влиза. Не знам кой ги е пипал и ги е махнал ", съобщи треньорът на селото.

Докато кметът на селото се оправдаваше по какъв начин действително са били взети ограничения за ограничение на достъпа до стадиона родственици на умрелия Асен не спираха да плачат и хлипат в болката си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР