Децата и семейството са ценност. Битката за тях е кауза,

...
Децата и семейството са ценност. Битката за тях е кауза,
Коментари Харесай

Нинова срещу Берлинале: Уважавам хората с различна сексуална ориентация, но да не се посяга на децата

Децата и фамилията са полезност. Битката за тях е идея, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с пост във Фейсбук.

„ Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете сграбчи премията от „ Берлинале “ за най-хубаво актьорско осъществяване. Не се знае обаче дали е за най-хубав артист, или за най-хубава актриса. Призът е наименуван „ полово безпристрастен “. Във кино лентата 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова еднаквост и се самоопределя като момиче. ОСЕМГОДИШНО!!! “, написа Нинова.

Според нея това ни чака, в случай че не прогледнем в точния момент. „ Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, само че няма по-голяма грижа от тази за децата и фамилията. Те са полезност. Уважавам хората с друга полова ориентировка. Бих защитавала и техните права, само че не мога да се примиря с обстоятелството, че се протяга ръка на децата. Водя тази борба за тях от пет години. Много е сложна и неравна. Без вас няма да се оправим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, желае ли джендър идеология в учебните заведения или не “, написа Нинова.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР