Децата гледат на родителите си като на модели за подражание

...
Децата гледат на родителите си като на модели за подражание
Коментари Харесай

10 деца на знаменитости, които са отлични в същата област като родителите си

Децата гледат на родителите си като на модели за подражателство и постоянно ги копират. Според едно изследване дъщерите на медицински сестри са 3,75 пъти по-склонни да изберат тази специалност, в сравнение с децата с други специалности. И това се отнася освен за елементарните фамилии.

Децата на звездите също демонстрират интерес към това, което вършат родителите им от ранна възраст и доста от тях следват образеца на своите майки и бащи.

1. Бианка Ван Варенберг

Това момиче в полет е щерка на екшън героя Жан-Клод Ван Дам. Тя също е актриса като татко си. Освен това тя практикува и бойни изкуства. Като дете Бианка ги мразеше, само че в този момент отделя доста време за тренировки.

2. Вивиен Маршелин Джоли-Пит

Въпреки обстоятелството, че това момиченце е единствено на 10 години, тя към този момент се появи на огромния екран. През 2014 година тя взе участие с майка си във кино лентата Maleficent, играейки принцеса Аврора като дете. Тя получи ролята, тъй като другите деца се опасяваха от Анджелина в този облик, а Вивиен не беше уплашена.

3. Бруклин Бекъм

Най-големият наследник на семейство Бекъм построява кариера в моделния бизнес. За първи път се появява на екрана на 3-годишна възраст, а през днешния ден има повече от 11 милиона клиенти в обществените мрежи. Бруклин също обича да снима.

4. Лурдес Леон

Дъщерята на Мадона наподобява на нея в доста връзки. Тя се застъпва за правата на дамите и приемането на личното си тяло, обича да шокира обществеността и е фен на модата. Лурдес също е наследила гения на майка си, тя го сподели, като пее беквокали в “Superstar ” на Мадона.

5. Ида Лундгрен

Дъщерята на екшън героя Долф Лундгрен е наследила любовта му към спорта от него. Заедно с татко си тя работи интензивно във фитнеса и не пропуща опцията да тренира интензивно. Ида също направи кариера в стилната промишленост и работи като модел.

6. Кели Озбърн

Кели Озбърн е известна от ранна възраст заради известността на фамилията си. Тя е известна със своите ярки облици и експресивност. Тя е многостранна персона, като родителите си. Кели съумя да се опита като певица, актриса, телевизионна водеща и фешън дизайнер.

7. Кая Гербер

Дъщерята Синди Крауфорд избра кариера на модел, следвайки образеца на майка си. Още на 17-годишна възраст тя беше търсена в стилната промишленост. Момичето взе участие в доста огромни списания и взе участие в шоута на международно известни фешън къщи. През 2018 година тя бе удостоена с премията “Модел на годината ”.

8 Румър Уилис

Дъщерята на световноизвестните артисти Брус Уилис и Деми Мур последва стъпките на родителите си, решавайки да стане актриса. Тя по-често се снима за телевизия и към този момент съумя да завоюва купата “Мис Златен глобус ” през 2008 година В няколко кино лентата Румър взе участие с родителите си.

9. Мик Шумахер

Мик – синът на Михаел Шумахер – също е играч, като татко си. Занимава се с картинг от 9-годишен. През 2018 година той стана първенец на Формула 3 в Европа и се реалокира във Формула 2. Мик последва образеца на татко си и влезе в шофьорската академия на Ferrari.

10. Рафърти Лоу

Синът на Джуд Лоу работи в стилната промишленост. Майка му Сейди Фрост е фешън дизайнер, а Джуд Лоу нееднократно е театралничил за кориците на лъскави списания. Рафърти също е музикант, може да свири на разнообразни принадлежности.

11. Лили-Роуз Деп

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради е модел и актриса. Карл Лагерфелд я избра за дипломат на Chanel, когато тя беше единствено на 15 години. Година по-късно Лили-Роуз става лице на Chanel No5. Участвала е и в няколко кино лентата.

Бихте ли желали да вършиме това, което вършат родителите ви? Разкажете ни за вашата специалност и бъдете почтени: бихте ли желали децата ви да тръгнат по вашите стъпки?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР