Децата да са повече офлайни в спортната зала - е

...
Децата да са повече офлайни в спортната зала - е
Коментари Харесай

Легенди споделят в ефира за страстта към волейбола

Децата да са повече офлайни в спортната зала - е благородната задача, която събра в Бургас звездата на Италия във волейбола Венцислав Симеонов и Генчо Генчев, който с изключение на като Инспектор Енджой е известенсъс своята волейболна кариера, а през последните години и като SPR управител на три международни форума, а през 2023 ще бъдедиректор в същата сфера и на Европейското състезание по волейбол.



По думите им, пристрастяването на младите към онлайн пространствотое световен проблем. Но неналичието на интензивно придвижване и упоритости към спорта, водидо здравословни последици, а с времето и до наклонност, която придобива все по-големи и устойчиви размери. Нещо повече -

сърцето на всеки един всеобщ спорт са детските школи.

От тях зависи развиването. А волейбола е вториянай-разпространен спорт в света.

Двигателна идеята е " Дея Спорт " над-р Александър Маджуров, който със старши треньор като Венци Симеонов, силнисъстезатели иподкрепата наГенчо Генчев се трансформира в един от най-елитните клубове в страната.

Според Венци Симеонов и Генчо Генчев батерия засъстезателите е силата на публиката, която може да преобърне резултата на мача.

И до момента в който " Дея Спорт " прекатурва резултати и печели мач след мач, то след пандемията публиката в залата от ден на ден отсъства. Проблемът обаче бил повече районен, в сравнение с народен, настояват волейболистите и имат вяра, че този отрицателен резултат също може да бъде преобърнат - с позитивните страсти, които феновете получават онлайн в залата.

Как волейбола се трансформира в пристрастеност, която остава вечно? Кой е вкарал самите тях в залата за първи път? Какво получава един волейболист в подмяна на ежедневните си старания?

На всички тези въпроси, чуйте отговорите от Венцислав Симеонов и Генчо Генчев с звуковия файл.

За още спортни новиниследете
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР