Деца-звезди от Русия, Румъния, Украйна ще блеснат с песни на

...
Деца-звезди от Русия, Румъния, Украйна ще блеснат с песни на
Коментари Харесай

Деца-звезди ще блеснат на Международния музикален фестивал Златни звезди

Деца-звезди от Русия, Румъния, Украйна ще блеснат с песни на Международния музикален фестивал " Златни звезди “. Той ще се организира на 13 и 14 октомври в Grand Mall и в концертното студио на Радио Варна от 17.30 ч.

Сред дребните артисти ще бъде хитовата съветска група " Непоседи “, която се радва на огромна интернационална популярност. Едуард Марио Тудор от Румъния е печелил награди на интернационалните състезания, а украинецът Егор Уманец е непрекъснато на телевизионния екран.

Организаторите дават обещание голям брой министър председатели на детски песни на сцената на " Златни звезди “. Момичетата от дует " 008 “ от Италия ще изпълнят за пръв път комбинация на Джани Валино. България също ще бъде показана от доста награждавани дребни славеи.

До финала на състезанието са позволени песни от Русия, Италия, Украйна, Армения, Румъния и България. В журирането им ще вземат участие не по-малко одобрени и известни имена. Сред тях е Елена Пинджоян - основател и началник на група " Непоседи “, лауреат на голям брой награди и ордени за изкуство за деца. Песните ще прави оценка и румънската звезда Михай Трайстариу, прочут като " Славея на Карпатите “, призьор от финалите на Евровизия. Сред оценяващите ще бъде и Чинция Роса-Чикс от Италия, победител в интернационалния конкурс " Откритие “. България ще бъде показана от композитора Стефан Илиев и Даниела Атанасова от дует " Мания “.

Песните ще бъдат показани онлайн от деца-солисти на възраст от 6 до 14 години. Много от тях са лауреати на разнообразни състезания и като реализатори. Детско шлагерно студио " ДА “ ще се включи в осъществяванията и ще направи празника още по-жизнерадостен и гласовит.

Песните от Европейския музикален фестивал " Златни искри “ ще бъдат излъчени в ефира на БНР, а най-хубавата българска ария ще бъде отличена със специфична премия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР