Деца висят от крана на замразен строеж в Пловдив. За

...
Деца висят от крана на замразен строеж в Пловдив. За
Коментари Харесай

Опасно: Деца висят от кран на изоставен строеж

Деца висят от крана на замразен градеж в Пловдив. За това алармират хората в региона, които са съумели да снимат рисковата преживелица. Те упорстват достъпа до незавършения комплекс да бъде стеснен.

Строителството на комплекса в квартал „ Прослав “ е замразено преди повече от 10 години. Той съставлява екстравагантно за времето си микроселище, което остава незавършено поради финансови проблеми на вложителите. Постепенно мястото става рисково.

" Изключително неприятно, на няколко пъти имаше и сигнали за пожар и се вижда от у дома задимяване, доколкото знам много постоянно постройката е населявана и от наркомани, което също е рисково за живущите и за нашите деца ", сподели пред Българска национална телевизия жена, живееща в региона.
Другата заплаха в региона са ето тези дълбоки и отворени шахти.

Изоставеният кран се трансформира в най-голямата атракция за децата. Няма ограждения, които да лимитират достъпа им и графити се виждат даже на прозореца на високото оборудване.

" Преди време е имало хора охранители, които е имало непрекъснато там най-малко през нощта, само че сега няма такива ", изясни дург гражданин на региона.

Снимките с висящите на крана деца провокираха незабавна инспекция от районното кметство.

" Свързали сме се и с 2 РПУ в Пловдив, обяснили сме за казуса и те споделиха, че ще ни спомагат и е изпращат екипи тук на инспекции всекидневно. В момента сме с общинска полиция на инспекция по изпратени сигнали от поданици ", сподели Иван Ангелов – заместник-кмет на регион „ Западен “.

От полицията потвърдиха, че вършат по-често инспекции на градежа като приканиха родителите да не позволяват децата си там.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР