Деца в Благоевград си спретнаха голяма веселба. Група от младежи

...
Деца в Благоевград си спретнаха голяма веселба. Група от младежи
Коментари Харесай

Младежи си спретнаха голяма веселба, нужна им беше само пазарска количка СНИМКИ

Деца в Благоевград си спретнаха огромна забава. Група от младежи на забележима възраст под 18 години са видяни да се возят с пазарска количка. Те са я взели от огромна комерсиална верига, с цел да се спускат по надолнище в парк в града. Жител на обитаемото място показа фрагменти от видяното и написа:

„ Това, че някаква група деца са откраднали количка от Билла и се спускат по наклона от чешмичката на Градската градина е НОВОТО НОРМАЛНО и надали прави усещане на някой.

Но ТОВА, че патрулка с надпис ПОЛИЦИЯ ги подмина.... 7-8 деца и най-малко още 15 струпани да ги снимат, без да спрат.

А за какво съм неизвестен ли?!?! Защото се СТРАХУВАМ от родителите на НОВОТО НОРМАЛНО. “

В отговор благоевградчани се разделиха в мнението си на две. Едните считат, че липсва съответно образование от страна на родителите, до момента в който други си спомниха времената, когато и те са били деца. Те не считат, че младежите са създали нещо съдбовно.

„ Децата от много време не се възпитават в България, по тази причина в този момент Ви е боязън от тези към този момент пораснали и станали родители на тези дребни крадци и вандали… За полицията е ненужно да се разяснява - безполезни хора, множеството на междинна възраст, които в случай че дръзнат да си свършат работата ще ги линчуват ултра-либералните им началници. “

„ Шамари трябват, не думи. “

„ Абе и вие едно време несъмнено сте ги правили тия номера, но не е имало кой да ви снима. “

‚Повечето от вас в мненията сте били деца. Знаете, че на тази възраст е обикновено! Бях там децата си я върнаха пред билата! “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР