Деца тарашиха сграда в София и откраднаха стар лаптоп, твърди

...
Деца тарашиха сграда в София и откраднаха стар лаптоп, твърди
Коментари Харесай

Деца тарашиха сграда, извършиха обир ВИДЕО+СНИМКИ

Деца тарашиха постройка в София и откраднаха остарял преносим компютър, твърди столичанин. Наглото посягане е било снимано от охранителни камери.

Всичко станало в здание, намиращо се на бул. „ Княгина Мария Луиза “ №106.  Добре облечените малчугани се вмъкнали през входа и почнали да обикалят по етажите.

Успели да открадна и портативен компютър, което затруднило работата на пострадалия. Действията им, които останали скрити от близките, били запечатани от камерите.

След похода си по етажите, момчетата се измъкнали през входа.

" Тези дни ще пусна тъжба и в полицията, нямам доверие да създадат нещо, само че въпреки всичко ", написа пострадалият.

Вижте цялата му обява:

" Ето ги " сладурковците ", които ми откраднаха преносимия компютър, който не коства и 50 лв., само че ми затрудниха работата.

Тези дни ще пусна тъжба и в полицията, нямам доверие да създадат нещо, само че въпреки всичко. Прави ми усещане, че са добре облечени. За етноса не желая да загатвам.

Ще кача и клипчетата, вижда се по какъв начин тарашат цялата постройка, находяща се в гр. София, „ Синдикалният дом на културата на транспортните служащи в България “, бул. „ Княгина Мария Луиза “ №106.

Ще се веселя да ги споделите. Смятам, че обществените мрежи имат доста по-възпиращ и образователен резултат върху такива прояви, защото обществото от дълго време е абдикирало от тази си функционалност. Дори и да ги заловен, даже няма да им издърпат ушите - но те са деца, но какво пък чак толкоз са създали, но миличките те ".



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР