Деца се превръщат в герои след като успяват да спрат

...
Деца се превръщат в герои след като успяват да спрат
Коментари Харесай

Стартира лятното турне на Intelligent Music Project

Деца се трансформират в герои откакто съумяват да спрат пукотевица сред военни в клипа към новата ария " New Hero ” на българския представител на Евровизия 2022 Intelligent Music Project и звездният вокалист Рони Ромеро.  Въздействащото парче е част от идния, седми албум на групата, който се чака да стане факт през юли тази година и ще нови заглавието " Unconditioned ”. 

 

" Лесно е да стоиш безгласен и да изпълняваш каквото ти се споделя. По-трудното, само че единственото дейно, е човек да има лично мнение, личен способ на опозиция към несправедливостта, въпреки и постоянно в самотност и недоумение. Именно това обръщение предаваме в клипа на New Hero посредством децата.

Искаме да покажем какъв брой значими са те и какъв брой значимо е да ги обичаме и възпитаваме точно в тези полезности – да взимат смели решения и да живеят за хората към себе си. Те са новите герои! ", твърди основателят на супергрупата Intelligent Music Project доктор Милен Врабевски, който е и създател на " New Hero ” и всички останали песни на рок бандата. 

 

  В новото парче още веднъж се радваме на жестоката бленда на рок легендата Рони Ромеро, в записът на песента на барабаните е великият Саймън Филипс, а онлайн почитателите ще се радват на перкусията на българския музикален исполин Стоян Янкулов.

В New Hero вземат участие музикантите Бисер Иванов и Димитър Сираков, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов, а беквокалите са поверени на Лина Никол, Славин Славчев и Борислав Мудолов, прочут като Боби Косатката. Идеята и режисурата на трогателното видео е дело на Кирил Киров – Кико.

 

  New Hero, както и останалите песни от новия албум на Intelligent Music Project ще радват почитателите по време на The Unconditioned Tour, който започва през лятото.

На 17 август супергрупата ще раздруса Античния спектакъл в Пловдив, на 3 септември – Летния спектакъл във Варна, а на идващия ден – Летния спектакъл в Бургас. На 9 септември музикантите ще забият пред почитателите в столицата.  От екипа на рок бандата дават обещание да зарадват публиката и в Русе и Стара Загора с дати за незабравимо рок шоу напълно скоро.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР