Деца са се покатерили на строителен кран в Пловдив. Това

...
Деца са се покатерили на строителен кран в Пловдив. Това
Коментари Харесай

Абсурдно! Деца се покатериха на строителен кран в Пловдив

Деца са се качили на строителен кран в Пловдив. Това оповестява Мартин Миронов в обществената мрежа Фейсбук, представен от.
Прочетете още
Строителният кран е позициониран в изоставения комплекс " Слънчогледи "  в квартал " Прослав ". " Отново деца, качили се на крана на изоставения комплекс " Слънчогледи ", и това е съвсем всеки ден ", написа мъжът.

Мартин Миронов е успял да снима децата, които са се качили на крана. На фотосите се вижда, че едно от децата се е качило на най-високата част на строителната техника. 

" От 112 и РПУ въобще не се трогват. Мисля, че е извънредно време да се вземат някакви ограничения за този комплекс преди да стане случай ", безапелационен е мъжът.

От регион " Западен "  призоваха родителите да предупредят децата си за заплахата да влизат в изоставения парцел:

" Бяхме сигнализирани преди няколко дни за този проблем. За страдание градежът е без вложител все още и ще отнеме време, с цел да намерим виновните за него притежатели. Ще обърнем внимание на полицията да се отзовава на сигналите ".

Постъпката на децата е безразсъдна, те излагат живота си на опасност заради предизвикателство, селфи или в търсене на ексцентрично място за отбелязване в обществените мрежи.

" Преди няколко месеца в комплекса имаше пожар и група деца - 10-12 годишни. Сигнализирах на 112, излагайки обстановката и наличието на децата и... нищо! Патрулката пристигна след към 40 мин, а през това време децата се опитваха да гасят пожара. Без никакъв достъп до обекта, като всички останали застроени в този сектор, без път и достъп, полицията се свърза с мен информативно и всичко завърши, за наслада без произшествия. И до идващият случай на вандализъм, група, още веднъж от деца, избиваха с шутове дограмата. Гледката беше потресаваща, толкоз гняв и завист. Посегнах към телефона си и осъзнах, че нищо не мога на направя/променя, нищо, даже и да алармирам. Отново посегнах да фотографирам децата и се сетих, че по-скоро ще ме съдят ядосани " наранени " родители, засягайки зле възпитаните им отрочета. И като една " овца ", на днешното време и нрави, си замълчах, тъй като законът не работи ", написа Катя Кацарова в мненията под поста на Мартин.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР