Деца са били свалени от автобус на градския транспорт в

...
Деца са били свалени от автобус на градския транспорт в
Коментари Харесай

Кондукторка в Бургас свали деца от градски автобус, защото носели скейтбордове

Деца са били свалени от рейс на градския превоз в Бургас поради това, че са носили скейтбордове. Кондукторките, които са проверявали в този ден, настояват, че има такава възбрана, предава.

Майките на двете свалени момчета изясняват, че те са държали скейтбордовете в ръка, а не са ги употребявали. Жените са се тормозили, тъй като по мрачно момчетата са свалени в краен квартал и закъснявали да се приберат вкъщи.

Кондукторката обаче споделя, че не може да са в транспортното средство със скейтбордове.

" Специално за ролери и скейтбордове - не е неразрешено преместването им в рейса. Важното е да не се употребяват вътре, би трябвало да се държат, тъй че да не основават заплаха в рейса при възможна обстановка. Специално за съответния случай колежката е неотдавна при нас на работа, ще има спомагателен инструктаж или и до освобождение може да се стигне. Колегите ще прегледат записите в рейса, по какъв начин е реагирала, каква е била обстановката и в случай че не си е изпълнила отговорностите, ще се разделим ", сподели инж. Петко Драгнев - шеф в " Бургасбус ".

Според майките на свалените от рейса деца би трябвало да се промени отношението освен на чиновниците на " Бургасбус " към пасажерите, а също по този начин и на пасажерите към чиновниците.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР