Деца, родители и учители показват свои произведения в съвместна есенна

...
Деца, родители и учители показват свои произведения в съвместна есенна
Коментари Харесай

Есенна изложба “Игротворения” в детска градина „Ран Босилек в Габрово

Деца, родители и учители демонстрират свои творби в взаимна есенна галерия “Игротворения ” вдетска градина„ Ран Босилек ". Експозицията от естествени материали е изложена в коридорите на детското заведение и ще остане там до края на седмицата.

Децата, благодарение на своите родители, предоставиха извънредно красиви, атрактивни и неповторими творения, направени с доста усет и обич. Представено бе богато многообразие от рисунки, колажи и макети сътворениот есенните блага на природата.За изработването на неповторимите фигури и форми е употребявано всичко, което може да бъде намерено през сезона на есента - изсъхнали листа, шишарки, горски мъх, кестени, желъди, орехи, плодове, семена, цветя, дървесни материали и други С доста въображение и творчество участниците в изложбата са претворили естествените материали в разнородни произведения.Подготвяйки изложбата, дребните създатели са предизвикали родителите си да проявят своите естетически и художествени умения, а родителите от своя страна са помогнали с хрумвания и упътвания.

Изложбата е част от поредност начинания, които управлението и екипът осъществят, с цел да бъде детската градина още по-привлекателно място за дребните и техните родители. Красивите есенни шедьоври красят детската градина и ни носят ужасно въодушевление!Темата е подчинена на тактиката на просветителната институция, чиято задача е обвързвана с екологичното образование на децата и устрема те да опознаят, да обичат и да пазят природата чиста.

Адмирации за творчеството, старанието и положителният образец на всички, които се включиха в самодейността.Възпитателите от детското заведение са уверени, че всяко дете носи в себе си предизвикването да основава нови неща. Тази галерия е не просто път за изява на всяко дете, тя е и мотив за размисъл - дали и до каква степен ние възрастните поддържаме децата и вършим всичко допустимо за тяхното развиване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР