Деца откраднаха кола в Кнежа, едното я кара час по

...
Деца откраднаха кола в Кнежа, едното я кара час по
Коментари Харесай

Деца откраднаха кола в Кнежа, едното я кара час по улиците на града

Деца откраднаха кола в Кнежа, едното я кара час по улиците на града, оповестиха от полицията. На 22 март вечерта 10-годишен и 13-годишен са откраднали автомобил, паркиран на улица „ Никола Петков “ в Кнежа.

Колата била с сложени ключове на таблото. 13-годишният е управлявал и след към едночасова обиколка по улиците момчетата върнали транспортното средство на същото място.

Допълнително следствие изяснило, че в съучастничество и сговор двамата са направили обири от два автомобила на територията на града. На 23 март в полицията е постъпила информация от 30-годишна жена, че от паркирания пред дома ѝ автомобил, е осъществена кражба на пари и запалка.

Получен е и различен сигнал от 59-годишен мъж, че от паркираната пред дома му кола са откраднати дебитната му карта, компресор и железен ключ.

От извършените оперативни дейности са открити причинителите на действието - двете деца. Те са създали цялостни признания в наличието на чиновник от Отдел „ Закрила на детето “.

Откраднатите движимости са открити и предадени с протокол за непринудено предаване от близка на 10-годишното момче. Образувани са преписки за осъществени закононарушения и е известен дежурен прокурор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР