Деца от Украйна посетиха базата на Лудогорец и се срещнаха

...
Деца от Украйна посетиха базата на Лудогорец и се срещнаха
Коментари Харесай

Деца от Украйна при Лудогорец, някои от тях ще тренират в школата

Деца от Украйна посетиха базата на Лудогорец и се срещнаха със сънародника им Игор Пластун преди тренировката през днешния ден.

Близо 20 момчета и девойки дружно с майките и бабите си бяха подслонени в Разград, бягайки от военните дейности в Одеса. Украинците са настанени в хотел, като локални предприемачи им обезпечават всичко належащо.

Днес малчуганите разгледаха с интерес подготвителния център на десеткратния първенец и получиха подараци. По-късно участваха на тренировката на представителния отбор. Лудогорец предложения две от момчетата, които упражняват в школите на одеските Черноморец и Атлетик, да се включат в заниманията на връстниците си в детско-юношеската академия на " орлите ".

Клубът се ангажира да спомага и на останалите деца да практикуват обичаните си спортове в Разград. В града има мощни школи по баскетбол, лека атлетика, бокс, колоездене, шах и битка.

Лудогорец има и друга изненада за децата и техните родители.Клубът предложения всички тях на неделния домашен мач с Левски. Преди няколко дни дамите на Лудогорец от клуб " Ladies of Ludogorets " стартираха серия от благородни начинания в помощ на нуждаещите се.

Половинките на футболистите купиха артикули от първа нужда за украински майки и деца, настанени в хотели по родното Черноморие.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР