Деца от Търговище разпродават свои вещи, за да помогнат на

...
Деца от Търговище разпродават свои вещи, за да помогнат на
Коментари Харесай

Троателно! Деца продават свои вещи, за да помогнат на болна съученичка в Търговище

Деца от Търговище разпродават свои движимости, с цел да оказват помощ на болна съученичка в Търговище. Възпитаниците на Първо Основно учебно заведение " Христо Ботев " не инцидентно избрали 1 юни, с цел да поддържат своята съученичка Ани Кръстева, която се бори с тежко заболяване.

На щанд пред учебното заведение, на централната улица в града, учениците от разнообразни класове оферират за продажба свои предмети, а събраните средства ще дарят на фамилията на четвъртокласничката Ани. Щандът е изпълнен с книги, развлекателни настолни игри, плюшени играчки и други. Всяко дете е отделило от себе си, с цел да зарадва Ани. Поставена е и кутия за дарения, оповестява Българска телеграфна агенция.

За 24 май по концепция на Училищния училищен съвет и педагогическия колектив в учебното заведение бе подхваната друга благотворителна акция. Под мотото " Да запазим едно дете в учебно заведение " родителите и възпитаници бяха призовани средствата за цветя и букети за учители да бъдат дарени за Ани. Кутия за дарения бе сложена във фоайето на учебното заведение и в нея възпитаниците на образователното заведение можеха да дарят пари за своята съученичка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР