Деца от Монтана рисуваха мира, научи BulNews. Според децата в студио

...
Деца от Монтана рисуваха мира, научи BulNews.
Според децата в студио
Коментари Харесай

Деца от Монтана рисуваха на тема Мир в международен конкурс /снимки/

Деца от Монтана рисуваха мира, научи BulNews.
Според децата в студио "Рениарт ", той съществува в света на артистите, музикантите, художниците и всяка форма на изкуство. От този взор те се включиха в интернационален онлайн конкурс за рисунка "World Peace ", проведен от комитет по изкуствата в Бангладеш.
Наградени бяха трима възпитаници с "Award for World Peace Campaign - 2022-2023 " от най-мащабния интернационален онлайн конкурс в света "CHARUMELA " в Бангладеш.
"Темата, по която рисуват деца и младежи от целия свят, е "Мирът " ", описа ръководителят - артпедагожката Таня Василева.
Организаторите считат, че сега светът се нуждае от детската религия и оптимизъм за един кротичък, хубав, пъстър, ухилен свят, изпълнен с Божията обич. В състезанието вземат участие хиляди произведения на деца от разнообразни страни и континенти. Международно жури, което включва изтъкнати художници от 16 страни от целия свят, прави оценка постъпилите творби и присъжда премиите на спечелилите. Грамотите се получават на годишната галерия на студиото, а тя тази година ще е на 1 юни. Наградите са за Елеонора Георгиева и Николай Росенов Иванов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР