Деца от детските градини в район „Северен“ представиха изложба „Да

...
Деца от детските градини в район „Северен“ представиха изложба „Да
Коментари Харесай

Детските градини в „Северен“ ни учат с рисунки как да се дви...

Деца от детските градини в регион „ Северен “ показаха галерия „ Да се придвижваме екосъобразно “. Инициативата е по концепция на районния кмет Стоян Алексиев, като част от Европейската седмица на подвижността, която се организира всяка година в интервала 16-22 септември.



Възпитаниците на 7-те детски заведения в региона благодарение на своите учители и родители създадоха и подредиха кътове и табла с прелестни рисунки и приложения, свързани с тематиката. В своите произведения малчуганите демонстрират различните способи на напредване в градска среда, за понижаване на замърсяването на природата. Велосипеди, тротинетки, хвърчила, електрически автомобили -това са най-честите изображения в детските рисунки.

„ Децата би трябвало да се учат още от дребни да демонстрират угриженост за околната среда и за здравето на другите, като избират екологичен превоз.Тези хубави творби демонстрират, че преподавателите в детските градини в региона работят старателно и с възторг и предпочитание учат своите ученици по какъв начин да опазват околната среда “, сподели кметът на регион „ Северен “ Стоян Алексиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР