Деца от белгийско училище играят Squid Game. Те разигравали сценария

...
Деца от белгийско училище играят Squid Game. Те разигравали сценария
Коментари Харесай

Внимавайте! Нова смъртоносна игра от САЩ подлудява децата ВИДЕО

Деца от белгийско учебно заведение играят Squid Game. Те разигравали сюжета от сериала в двора на образователното заведение и биели тези, които губят игрите. Сюжетът на хитовата продукция на Netflix включва гибелен шампионат с детски игри.

Възпитаниците на белгийското учебно заведение играят играта, известна в Съединени американски щати като Red Light, Green Light, а в Белгия - като 1, 2, 3 Piano.

„ Скъпи родители сигурно сте чували за Squid Game.

В тази поредност героите са основани да играят детски игри и в случай че изгубят, биват екзекутирани! Сериалът е неразрешен за лица под 18 години поради сцените на принуждение!

Нашите възпитаници обаче се забавляват и играят тази игра. Загубилите биват удряни от другите деца. Разчитаме на вашата поддръжка, с цел да осведомяваме децата за следствията, които сходни игри може да имат и тази процедура да спре.

Ще бъдат подхванати наказания против деца, които не престават да играят Squid Game в училището”, гласи изказване от образователното заведение.

Red Light, Green Light е първата игра, в която състезателите от сериала вземат участие. Те се надяват да завоюват огромни пари, само че скоро схващат, че в случай че се движат, откакто гигантска кукла робот извика „ Червена светлина! “, те биват убити. Онези, които сполучливо пресекат финалната линия, имат право да продължат в шампионата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР