Деца от 5 бургаски училища захвърлиха таблетите, за да спортуват

...
Деца от 5 бургаски училища захвърлиха таблетите, за да спортуват
Коментари Харесай

Деца от 5 бургаски училища захвърлиха таблетите, за да спортуват днес с Цанко Цанков, Валерия Дочева и Кирил Танев

Деца от 5 бургаски учебни заведения захвърлиха таблетите, с цел да спортуват през днешния ден с Цанко Цанков,  Валерия Дочева и Кирил Танев

Дворът на бургаското СУ „ Св. св. Кирил и Методий ” се трансформира през днешния ден в демонстрационна площадка, на която елитни спортисти от района демонстрираха на децата от няколко учебни заведения какво значи да живееш интензивно. В взаимна акция сред Община Бургас, РУО-Бургас и заведенията за хранене Utopia Garden и GOTi, озаглавена " Спорт за всяко бургаско дете " , международният рекордьор по плуване Цанко Цанков, финалистката от „ Фермата ” Валерия Дочева и фитнес инструкторът и диетолог Кирил Танев съумяха да стимулират най-малките бургазлии да захвърлят таблетите и мобилните устройства и да упражнят тялото и духа си.

Гости на събитието бяха кметът Димитър Николови зам.-кметът по опазване на здравето и спорт Йорданка Ананиева. „ От вас зависи да запалителен ентусиазма във вашите съученици от други учебни заведения в Бургас. Да им покажем, че това, което вие вършиме, има смисъл и за тях. Благодаря на звездите, които застават зад програмата. Желая ви да бъдете здрави и дейни, само че и да не забравяте да учите ”, пожела на събралите се деца Димитър Николов.

Близо 100 деца от  5 бургаски учебни заведения през днешния ден пожелаха да прекарат утринните часове в извършения, стимулирани от триумфите на звездите. Програмата включваше както демонстрации, по този начин и свободни мероприятия. Всяко от децата в двора на СУ „ Св. св. Кирил и Методий ” получи късмет да се запознае с Цанко Цанков, с Валерия Дочева и с Кирил Танев, които с наслада споделиха своите умения и познания.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР