Деца изчезват за 48 часа в нова игра. Тя е

...
Деца изчезват за 48 часа в нова игра. Тя е
Коментари Харесай

Нова зловеща игра набира сила: Децата изчезват за 48 часа, пилеят се по Черноморието, докато родителите им умират от притеснение

Деца изчезват за 48 часа в нова игра. Тя е на правилото на провокациите като концепцията е младежът да отсъства от у дома за две денонощия без знанието на родителите си и да се тагне от допустимо най-вече разнообразни градове във Facebook. Играта подканва подрастващите да тръгнат единствено с един комплект облекла в раницата си, дребни пари и да сменят допустимо най-вече точки.

Родителите през това време не знаят къде са, като задачата е да опитват с границите и своята автономия, споделя учебен психолог пред " Телеграф ".

До момента той е работил с двама младежи, които са оправдали бягството си с от у дома с нея. Единият отишъл на концерт в Пловдив, до момента в който бил в неопределеност. до момента в който другият - на къмпинг на морето.

" Темата за бягство от у дома е необятна. При деца с по-бунтарски дух, които са си по самодостатъчни, когато родителят им забрани нещо - да вземем за пример да отидат сами на море или на вила, би трябвало да се има едно мислено, че могат да постъпят по този метод ", уточни още специалистът.

Според него, на младежа би трябвало да му се изясни, че това не е бунтарска постъпка, а такава, за която може да се носи отговорност след това.

Когато са в неопределеност, хлапетата не дават отговор на позвъняванията на родителите. Тези, които ги имат пък като другари във Facebook, пък ги лимитират да не виждат от кое място се отбелязват. От разказите на децата ставало ясно, че най-яко било, като тръгнат с доста малко пари.

Разследващ от Министерство на вътрешните работи изясни, че по таговете обществените мрежи са били намирани избягали от у дома деца. Правят го два типа деца. Едните са от фамилии, в които са били държани прекомерно строго и са им забранявани много неща. Вторият вид са разхайтени, за които родителите не се интересуват изключително.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР