Деца и ученици от детски градини, училища и школи по

...
Деца и ученици от детски градини, училища и школи по
Коментари Харесай

367 творби участват в конкурса за детска рисунка

Деца и възпитаници от детски градини, учебни заведения и школи по изобразително изкуство от Шумен, Сливен, Казанлък, Търговище, Попово, Нови пазар, Каспичан, Каолиново, Провадия и други градове и обитаеми места в страната се включиха в оповестения от Община Шумен конкурс за рисунка, отдадена на Коледа и Нова година.

Жури с ръководител проф. доктор Ростислава Тодорова от Шуменския университет прави оценка рисунките. 30 от всички получени произведения към този момент са селектирани и са оповестени на Facebook страницата на Община Шумен. Най-добрите от тях ще бъдат отличени от журито с първа, втора и трета премия в трите възрастови групи: първа група – 5-6 годишни деца; втора група – от І до ІV клас; трета група – от V до VІІІ клас. От през днешния ден, 9 декември до 12.00 часа на 15 декември ще се проведе  и за премията на публиката.

От отличените рисунки в трите възрастови групи и с премията на публиката ще бъдат направени електронни приветствени картички за Коледа и Нова година от името на кмета на община Шумен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР