Деца бяха насърчени да спортуват по проекта Аз продължавам напред.

...
Деца бяха насърчени да спортуват по проекта Аз продължавам напред.
Коментари Харесай

Проектът Аз продължавам напред насърчи ученици да спортуват

Деца бяха насърчени да спортуват по плана " Аз не преставам напред ". Основната му цел е включването на учениците от групите по кинезитерапия (ЛФК) в столичното 90 СУ " Ген. Хосе де Сан Мартин " и насърчаването им към физическа интензивност, като средство за здравословен метод на живот и поддръжка на личностното им развиване. 

Събитието се организира под наслов " Подай ръка, не пестете време и сила! Участвайте дружно с нас в надпреварата! ".
 Снимка 595860
Източник:

Ползите за участниците са автентичен инструмент за връзка, където ученикът е центъра на събитието. Отключване на вътрешния капацитет, разкриване на персонални качества и гении, свързани със спорта. Разбира се - положително въодушевление и развлечение. Но също по този начин подсилване мускулатурата на цялото тяло за разработване на вярна стойка.

Дейността беше проведена под формата на съревнование от щафетни игри, в които учениците са същинските играчи в плана. На всеки етап се включваха и останалите заинтригувани страни - учители и посетители, аудитория и сътрудници.
 Снимка 595862
Източник:

Игрите бяха във физкултурния салон на 90 СУ " Ген.Хосе де Сан Мартин ", водени от Илонка Стойчева -преподавател по кинезитерапия (ЛФК) и почетено от шефа Емилия Иванова, асистент шефа на спортната школа Елена Славчева, учители и възпитаници.
 Снимка 595858
Източник:

След привършване на игрите учениците демонстрираха умения от изправителната гимнастика, чиято цел е подсилване мускулатурата на цялото тяло и разработване табиет за вярна стойка, което е средство за битка против гръбначните изкривявания в тази възраст.
 Снимка 595857
Източник:

Двете директорки поздравиха децата, след което им подариха по един ключодържател (футболна и баскетболна топка). Всяко дете в допълнение ще получи и по една фланелка по плана.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР