Деца биха с въже 11-годишно момче в Бобошево. Случката се

...
Деца биха с въже 11-годишно момче в Бобошево. Случката се
Коментари Харесай

Разказ на свидетел на случая с битото с камшик дете в Бобошево

Деца биха с въже 11-годишно момче в Бобошево. Случката се разиграва в събота следобяд. Момчето е било удряно с ритници и юмруци за наказване, предава .

Според едно от децата, станало очевидец на случката, той и битото момче тръгнали с колела на разходка. Получили позвъняване от другарка да отидат на стадиона.

„ Отидохме и видяхме към 20 деца. Алекс стартира да ме души, хвърли ме на тревата. Започнахме да се бием ” , описа потърпевшият. След това част от децата атакуват 11-годишното момче, до момента в който другите снимат с телефон.

„ Казаха му избирай си наказване, той обаче не сподели нищо. Караха го да прави обиколки и още неща ”, описа другото дете. След като момчето не съумява да извърши нарежданията, следват удари с въже.

„ Накараха го да се съблече, с цел да го удрят по гърба ”, сподели още очевидецът. В основата на разногласието стои мълва, че някои пуши марихуана, твърди приятелят на битото дете. Според него един от участниците в клипа е от прилежащо село и  постоянно носел рискови предмети в себе си.

За експанзията сред децата алармирали от управлението на учебното заведение. Директорът Петър Кираджиийски  признава, че е сюрпризиран от държанието им. За случката схванал инцидентно и незабавно подал сигнал в полицията.

„ Днес имаше среща от Закрила на детето с пострадалото дете и родителя. В понеделник от Детска педагогическа стая ще изнесат сказка за експанзията ”, посочи той.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Продължава и разпитът на очевидци . С потърпевшото дете ще работи психолог.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР