Детройт победи у дома Ню Йорк Рейнджърс с 3:2 след

...
Детройт победи у дома Ню Йорк Рейнджърс с 3:2 след
Коментари Харесай

Детройт подчини Ню Йорк Рейнджърс след дузпи

Детройт победи вкъщи Ню Йорк Рейнджърс с 3:2 след осъществяване на дузпи.

В " Литъл Цезарс Арена " домакините се озоваха в ролята на догонващи на два пъти. Първо, Давив Дешарне даде задатък на " рейнджърите " в края на първата третина, само че в средата на втората Андреас Атанасиу изравни за " алените криле ".

Вини Летиери изведе Ню Йорк напред в резултата 2:05 минути след началото на заключителния интервал на постоянното време, само че с гол на Хенрик Цетерберг Детройт изравни за 2:2 и мачът трябваше да се реши с осъществяване на дузпи.

При тях Франс Нилсен бе прецизен за Детройт, до момента в който за гостите от Ню Йорк нито един реализатор не съумя да откри път към мрежата на Джими Хауърд, който завърши срещата с 37 спасявания.

FINAL (SO): @DetroitRedWings (3) - @NYRangers (2)
Reacp: https://t.co/hy3lgYkUh1#NYRvsDET pic.twitter.com/SSFTKXIBxI
— NHL (@NHL) 30 декември 2017 година
Уинипег Джетс продължава със мощните си игри през сезона, откакто се наложи като хазаин с 4:2 над Ню Йорк Айлендърс. Успехът, комбиниран със загубата на Нешвил с 2:4 от Минесота, разреши на Уинипег да поведе в Централната дивизия на НХЛ.

Шом Матиас и Блейк Уилър дадоха стабилен задатък от 2:0 над канадския отбор след първата третина, само че през втората Андерс Лий понижи за 1:2.

Нови два гола на Кайл Конър и Адам Лаури през третата част обаче доведоха резултата до 4:1, преди Лий да оформи крайното 2:4 с втория си гол в мача. Гледай извънредно у нас конфликтите от NHL, онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР